luckxuan Ruha Szárító Állvány Műanyag Akasztó Horog Fali Tároló Állvány Összecsukható Horog kalaptartó Szárító Állvány/Mosodai Rack (Szín :

luckxuan Ruha Szárító Állvány Műanyag Akasztó Horog Fali Tároló Állvány Összecsukható Horog kalaptartó Szárító Állvány/Mosodai Rack (Szín :

HUF 1.33

Összeg

1 Az összecsukható design ad ez a fogas a tér-energiatakarékos funkció. Egy ajándék férfiak, nők, anya, haza, család, egy jó választás a Karácsonyi, illetve újévi ajándékok. Tudod, hogy ez a szárító állvány az ablak, erkély, fürdőszoba, mosókonyha, vagy hálószoba. Jó anyagok, illetve a kivitelezés, könnyen kezelhető, tartós. Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.MULTI-CÉL : Ez a szárító állvány biztosítja az ön számára a helyet, hogy a száraz ruha, törölköző, gyerek ruha, zokni, fehérnemű, mellények, valamint egyéb kiegészítők és / vagy nem több.Termék neve : Összecsukható hangerhint : 1. Kérjük, ellenőrizze a méret vásárlás előtt.Mivel kézi mérés, ott lesz egy 0-5cm hiba. Kizárja elemek más, mint a termék jelenik meg a termék fotó. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különböző monitorok, lehet, hogy a kis színes különbségek, kérlek, értsd meg. A fenti adatok csupán tájékoztató jellegű, a méret, a mért kézzel, minden változó eltérő lehet, kérjük, tanulmányozza a tényleges terméket, köszönöm. Ha bármilyen probléma termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, meg fogja oldani a problémát, amint lehetséges. A megosztása, illetve visszajelzést szívesen fogadjuk, így biztosítani tudjuk, hogy a jobb termékek, szolgáltatások. Köszönjük, hogy meglátogatta a bolt gombra, írja be a boltba, nem lesz sok termékeket a referencia.


Jellemzők

Termékek a kategóriában