Autó Ajtó Lámpák Sanrio Ajtó Tócsa Fények Üdv Fények Illeszkedjen Minden Autó Modell a Hello Kitty-s Autó Tartozékok (Hello Kitty)

Autó Ajtó Lámpák Sanrio Ajtó Tócsa Fények Üdv Fények Illeszkedjen Minden Autó Modell a Hello Kitty-s Autó Tartozékok (Hello Kitty)

HUF 2079.00

Összeg

【Univerzális modell】A Gyönyörű Lány Harcos Ajtó Lámpa alkalmas a legtöbb járművek, ha a felület a ragasztóanyag laposEgy készlet a két igényel a telepítés három darab AAA elem. 【Gyönyörű Minta】Klasszikus minta, gyönyörű lány harcos minta. 【Világítás Hatása】Amikor kinyitja az ajtót, az ajtót projektoros lámpa automatikusan bekapcsol, majd a tiszta lány harcos ikon világít, a padlón, automatikusan zár, amikor az ajtó zárva van.Nem csak lát az úton, amikor való belépés, illetve kilépés a kocsi, hanem a gyönyörű lány harcos teszi a jármű szebb. 【Könnyen telepíthető】anélkül, hogy a szétszerelés, vagy beillesztés, amíg az alsó széle a belső ajtó egyenesen. 【Minőségbiztosítási】Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.Mi fog válaszolni 24 órán belül nyújt kielégítő megoldást.Miért kell a Szépség Harcos ajtó lightp> Ha be vagy ki a kocsiból, világosan látja a lábát, hozzátéve, a biztonság érzése, hogy magad.Az aranyos Hello minta tükrözi a földön is hozzáteszi, személyiség, hogy a ponty> a telepítésre vonatkozó óvintézkedések : 1 Akkumulátor telepítési utasításokat : Hely, 3 db AAA (1,5 V) elem az akkumulátor mezőbe, majd telepítse őket szerint a pozitív, mind a negatív elektróda fel van tüntetve az elemtartó doboz.Majd zárja be az akkumulátor compartmentp> 2. Telepítési útmutató a lámpaernyő : Illessze be a mágnes, hogy a kép alján.Elhelyezi az első fények, hogy az ajtót.A távolságot a mágnes, a lámpa kb 10mm.Amikor bezárja az ajtót, a mágnes alatt található az autó logó fény sensorp> 3. Automatikus, mind a kézi vezérlés : Amikor kinyitotta az ajtót, egy jel jelenik meg a földön, majd automatikusan zárás után 2 percen belül.Ha szeretné, hogy kapcsolja be a világítást on/off, egyszerűen nyomja meg a gombot a lámpa holderp> Termék Listája : 2 x Szépség Lány Harcos Ajtó LED Projektor Dekoratív Világítás (Egy szett tartalmaz 2 db, javasoljuk, hogy vásárlás 2 beállítja a 4 ajtó az autó).


Jellemzők

Termékek a kategóriában