Kuuleyn Halászati Gumi Csövek,30DB/Zsák 51MM Anti Gubanc Ujjú Ponty Szabadtéri horgászfelszerelés Tartozékok Eszközök 2 Színű(Sötét Zöld)

Kuuleyn Halászati Gumi Csövek,30DB/Zsák 51MM Anti Gubanc Ujjú Ponty Szabadtéri horgászfelszerelés Tartozékok Eszközök 2 Színű(Sötét Zöld)

HUF 755.10

Összeg

Megakadályozhatja, hogy a tornyok tekergő, majd csúsztassa át a gyors változás forgathatóKészült TRP gumi, ami lehet újrahasznosítani, valamint környezetbarát.Rendelkezésre barna, sötét zöld, lehet választani, mint a szívességet.Sima belső, amitől hook links, hogy menjen át könnyen.Ez az anyag közepes keménységű, de kopásálló korrózió.Megakadályozhatja, hogy a tornyok tekergő, majd csúsztassa át a gyors változás forgatható.Készült TRP gumi, ami lehet újrahasznosítani, valamint környezetbarát.Rendelkezésre barna, sötét zöld, lehet választani, mint a szívességet.Sima belső, amitől hook links, hogy menjen át könnyen.Ez az anyag közepes keménységű, de kopásálló korrózió.Leírás : Az anti gubanc ujjú készült TRP gumi, ami lehet újrahasznosítani, valamint környezetbarát.Ez megakadályozza a fúrótornyok tekergő, majd csúsztassa át a gyors változás forgatható.Ez sima belső, amitől hook links, hogy menjen át könnyen.Rendelkezésre barna, sötét zöld, lehet választani, mint a szívességet. Készült TRP gumi, ami lehet újrahasznosítani, valamint környezetbarát. Megakadályozhatja, hogy a tornyok tekergő, majd csúsztassa át a gyors változás forgatható. Sima belső, amitől hook links, hogy menjen át könnyen. Ez az anyag közepes keménységű, de kopásálló korrózió. Rendelkezésre barna, sötét zöld, lehet választani, mint a szívességet. Könnyen használható, kényelmes szállítására.Műszaki adatok : Anyag : TRP Gumi Mennyiség : 30 DB / Táska Szín : Barna, Sötét Zöld (opcionális) Hossza : Kb.0 col Átmérő : Kb.16 inch Súly : Kb. 9g (30 db) Csomag Tartalmazza : 1 x 30db/Bag Anti Gubanc Ujja Kérjük, vegye figyelembe : 1. Kérem, engedje meg, 1-3mm hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük a kedves irányadó.


Jellemzők

Termékek a kategóriában

Párduc Martin 4PMSP-B
  • Új

Párduc Martin 4PMSP-B

HUF 760.50

Egyedi tengely keresztül penge design teremt, legkönnyebb, leggyorsabb forgó cselekvési a világonDomború / homorú pengék küldd el a Sonic rezgések, amelyek ellenállhatatlan a hal.

A Rolling Forgatható Méret 8
  • Új

A Rolling Forgatható Méret 8

HUF 3.33

A Rolling Forgatható Méret #8 A Rolling Forgatható Méret #8 A Rolling Forgatható Méret #8 A Rolling Forgatható Méret #8 A Rolling Forgatható Méret #8 A Rolling Forgatható Méret #

MATHEWS HD-6 Tegez Első Lite Specter
  • Új

MATHEWS HD-6 Tegez Első Lite Specter

HUF 3.00

MATHEWS TEGEZ HD6 az Első Lite KísértetAz összes HDSorozat remeg közé tartozik egy levehető penge protector használható bővíthető broadheads, valamint egy új hab helyezze be ú