KAOROU Evőeszköz Készlet Nyugati Élelmiszer Tál Steak Kést, Villát, Tányért Alátét Szalvéta Kombináció Teljes Készlet (Szín : Egy, Méret :

KAOROU Evőeszköz Készlet Nyugati Élelmiszer Tál Steak Kést, Villát, Tányért Alátét Szalvéta Kombináció Teljes Készlet (Szín : Egy, Méret :

HUF 2.67

Összeg

Egészséges kerámia, nem káros az egészségre, mázalatti színes, elszigetelt színe nem fakulMagas hőmérsékletű égetés, könnyen mosható, hőálló, tartós.Anti-slip-design, az alsó a stabil elhelyezés.Sima vonalak, élvezze a exquisiteness a tányéron.Finom kézimunka, a teljes anyag, a fény, a fényűző, elegáns szín megfelelő, egyszerű, de nem egyszerű.Describe Healthy kerámia, nem káros az egészségre, mázalatti színes, elszigetelt szín nem fade High hőmérsékletű égetés, könnyen mosható, hőálló, valamint durable Anti-csúszásmentes tervezés, az alsó a stabil placement Smooth vonalak, élvezze a exquisiteness a plate Delicate kézimunka, a teljes anyag, a fény, a fényűző, elegáns szín megfelelő, egyszerű, de nem simple Specification Size : Mint shown Material : Ceramic Package tartalmazza : 8 cm-es lemez x4, 10-es lemez x4, bőr alátét x4, kés, villa, kanál x4, szalvéta x4(sötét zöld) Csomagolási listát : Evőeszköz készlet*1 Notice : 1. Kérjük, hogy 2-3% hiba miatt kézi mérés. A különböző monitorok, a színe eltérő lehet, kérjük, értem.megjegyzések : 1. Mivel a kézi mérés szükséges, kérem, hagyjon egy tér 1-3 cm. Miatt képernyő különbségek, a színek kissé eltérhetnek a várható színes, kérem, engedje meg.(Csak eladni fő termékek, nem egyéb termékek).


Jellemzők

Termékek a kategóriában

Ettore ProGrip Ablak Kés, Kék
  • Új

Ettore ProGrip Ablak Kés, Kék

HUF 3.33

10es Progrip Kés; az elérhető különböző méretbenTartós szilikon csíkingyenes gumi.Gumírozott komfort markolat jobb ergonomiknemcsúszásmentes fogantyú.Illeszkedik az összes Ett