Revlon PhotoReady Őszinte Natúr Alapítvány, Anti-Szennyezés, Antioxidáns, Anti-Kék Fény Összetevők, 130 Elefántcsont, 0.75 fl. oz.

Revlon PhotoReady Őszinte Natúr Alapítvány, Anti-Szennyezés, Antioxidáns, Anti-Kék Fény Összetevők, 130 Elefántcsont, 0.75 fl. oz.

HUF 580.50

Összeg

NATÚR, KÖNNYŰ úgy ÉRZI : Ez a sima, krémes alapítvány megy, mint egy hidratáló kényelmes, könnyű, természetes lefedettség, miközben hidratálja a bőrtKÖZEPES FEDEZETET ÉPÍTHETŐ : Szivattyú egy dab az ujjaidat, vagy használjon folyékony alapozó ecset, hogy hozzon létre a közeg, sima lefedettség.Beleolvadnak a bőr, a munka, a központ a arccal kifelé.VÉDI a BŐRT A JÓ NEKED HOZZÁVALÓK : Pajzs ellen, környezeti károk, beleértve a levélszemét-szennyezés, antioxidáns, valamint anti-kék fény.Nélkül készült olajok, parabének, ftalátok, szintetikus színezékek, illatanyagok. 31 ÁRNYALATOK, HOGY ILLESZKEDJEN A BŐR TÓNUSÁT : Árnyalatok különböző bőrszín, beleértve a könnyű, közepes, olíva, mély, sötét bőr, plusz hűvös, meleg, vagy semleges felhanggal.Használja az árnyékot kereső, hogy megtalálja a tökéletes meccs.ÉLNI BÁTRAN A REVLON SMINK : Revlon a magas minőségű, magas pigment, merész színű smink kell, hogy önmagad légy.Hozzon létre bármely nézd—nap-este, hétköznap hétvégén—a longwear szín az árnyékok szemmel, szemhéjtus, matt vagy fényes rúzs, sőt még többet is.Revlon Photo Ready Őszinte™ Natúr, Anti-Szennyezés Alapítvány egy bőrápoló ihletett ultra blendable, ultra építhető alapítvány.Az alapítvány funkciók antioxidánsok, anti-szennyezés, valamint anti-kék fényt, ami a legjobb az egészben, nem olaj, nem parabének, nem ftalátok, nem szintetikus színezékek, nem illatok.Ez az alap közepes építhető lefedettség természetes befejezni; megy, mint egy hidratáló krém, majd a keveréket láthatatlanul még ki a bőr tónusát weightlessly.A bőr úgy fogja érezni, hidratált egész nap.Az alapítvány tartalmaz egy prémium szivattyú áll a 31 árnyalatok, a porcelán, hogy az eszpresszó.


Jellemzők

Termékek a kategóriában