FTVOGUE Cipő Rack Dupla Réteg Falra Szerelt Cipő Fogas Polc Jogosultja Papucs Tároló Szervező a Öntapadó Rögzítő(Fehér)

FTVOGUE Cipő Rack Dupla Réteg Falra Szerelt Cipő Fogas Polc Jogosultja Papucs Tároló Szervező a Öntapadó Rögzítő(Fehér)

HUF 774.90

Összeg

MAGAS MINŐSÉGŰ ANYAG Ez a lábbeli rack készült kiváló minőségű vas anyag, robusztus, tartós használat.Jön a dupla réteg, tudja tartani 2 pár papucs, helytakarékos.KÖNNYEN TelepíthetőKönnyen telepíthető öntapadó horog.Nincs fúrás, nincs kár, hogy a falak, a teherbíró képességét, hogy ez a cipő rack arról, 5kg.EGYEDI DESIGN-Falra szerelhető kivitel, lógott a szekrényben, vagy a fürdőszoba ajtaja mögött, a hullámos forma teszi a papucs nem könnyű leesni.TÖKÉLETES SZERVEZŐ, nagy papucs szervező, hogy egyszerűsítse a mindennapi életben,helyet takarít meg, de segít, hogy tartsa a haza rendezett, tiszta.ÜGYFÉLSZOLGÁLATarra törekszünk, hogy ön kiváló minőségű, kényelmes szolgáltatást.Szívesen kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen probléma van a termék, akkor kapsz kielégítő választ.Tulajdonságok : Állapot : 100% Új Anyag : Öntöttvas Szín : Fekete-Fehér (opcionális) Mérete : Kb.1 inch Súly : Kb.9 oz Csomag lista : 1 * Cipő Rack Megjegyzés : 1. Kérem, engedje meg, 0-1 hüvelyk hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.


Jellemzők

Condition:
100% Brand New
Material:
Iron
Color:
Black, White (optional)
Size:
Approx. 22.5*8.5*10.5 cm / 8.9*3.3*4.1 inch
Weight:
Approx. 138g / 4.9 oz
Package list:
1 * Shoes Rack:
Note:
1. Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Termékek a kategóriában

InterDesign Zia Hulladék, Óceán
  • Új

InterDesign Zia Hulladék, Óceán

HUF 1.00

Hulladék lehet a fürdőszoba vagy a hálószobábanKészült tartós acél, műanyag.Egyszerű, modern formák.Tökéletes a méret, a legtöbb szoba.Zia kellékek szórakoztató minták,