Maxim Enterprise 4db 6 Colos Hajlított Fából készült vasút - Játék Vonat Tartozék, Korszerűsítés, Csere Gyerekeknek, 3 éves kortól.

Maxim Enterprise 4db 6 Colos Hajlított Fából készült vasút - Játék Vonat Tartozék, Korszerűsítés, Csere Gyerekeknek, 3 éves kortól.

HUF 809.10

Összeg

6" Nagy Ívelt Fa Vonat a Pálya - Csak, mit kell bővíteni a lehetőségeket a jelenlegi fa vonat rendszerNagy frissítése vagy cseréje nyomon követni, hogy elveszett.A kis mérnök imádni fogja, hogy ezek hogyan illeszkednek egymáshoz ad neki sokkal több lehetőség a képzelet, a kreativitás, az órákat egészséges játszani.Teljesen Kompatibilis a Legnépszerűbb Márka - pont illik rám az összes minőségi fa vonat szett beleértve Thomas Barátai, BRIO, valamint a Melissa & Doug.Lehetővé teszi, hogy azonnal frissíteni, hogy jobban élvezze a fa vonat szett évek óta a jövőbe.Ez a kiváló minőségű, megfizethető lehetőséget kínál egy nagyobb érték. 4 Darab Zeneszám Fér Össze Minden pályán darab horony mindkét oldalon, hogy lehetővé teszi, vagy jobb kézzel, vagy bal kéz fordul. 8 görbéket alkotnak egy teljes 18" kör.Sok kedves vásárlóink vásárlás 2. ezek a 4pc készletek esetében még nagyobb választék a lehetőségek kreatív pálya design.Ez adja meg a gyermek friss érdeke, hogy a fa vonat szett.Kialakított 100% Keményfa - használjuk a legjobb keményfa, hogy lesz utolsó jó éve a jövőbe.A természetes fa lehet kisebb eltérések szín.Ez a környezetbarát választás a bőséges megújuló erőforrás, amely pótolja a légkör.Nagyszerű Ajándék Ötlet - Ez egy jó születésnapi vagy Karácsonyi ajándék bárki, aki egy fa vonat szett.Sokan harisnya több dobozokat, hogy jelentősen meghosszabbítja a rendszer lehetőségeit.A tiéd, amíg a vevő meg kedvenc bőséges a kínálat.Az eladás gyorsan, miután által ajánlott, számtalan fajáték vonat rajongó. 6" Nagy Ívelt Fa Vonat a Pálya - Csak, mit kell bővíteni a lehetőségeket a jelenlegi fa vonat rendszer.Nagy frissítése vagy cseréje nyomon követni, hogy elveszett.A kis mérnök imádni fogja, hogy ezek hogyan illeszkednek egymáshoz ad neki sokkal több lehetőség a képzelet, a kreativitás, az órákat egészséges játszani.Teljesen Kompatibilis a Legnépszerűbb Márka - pont illik rám az összes minőségi fa vonat szett beleértve Thomas Barátai, BRIO, valamint a Melissa & Doug.Lehetővé teszi, hogy azonnal frissíteni, hogy jobban élvezze a fa vonat szett évek óta a jövőbe.Ez a kiváló minőségű, megfizethető lehetőséget kínál egy nagyobb érték. 4 Darab Zeneszám Fér Össze Minden pályán darab horony mindkét oldalon, hogy lehetővé teszi, vagy jobb kézzel, vagy bal kéz fordul.


Jellemzők

Termékek a kategóriában

A TMI Clik n Bolt Doboz Fedél
  • Új

A TMI Clik n Bolt Doboz Fedél

HUF 7569.00

Klipek bezárásaMagas minőségű, 24.2 liter tároló doboz.Sokoldalú tároló.Alkalmas minden a ház körül, illetve munkahelyen.Fél lehajtható fedél, klipek pedig kerekek.Magas min�