Zyyini Bambusz Szén Tároló Táska, Nagy Kapacitású Összecsukható Tároló Tároló Táska, Egy Csomag Eszköz Tárolására Pamut Takaró Ruhák.

Zyyini Bambusz Szén Tároló Táska, Nagy Kapacitású Összecsukható Tároló Tároló Táska, Egy Csomag Eszköz Tárolására Pamut Takaró Ruhák.

HUF 1.67

Összeg

KÉSZÜLT NEM SZŐTT SZÖVET, JÓ MINŐSÉG : készült, nem szőtt anyagból, beleértve a bambusz szén szál, nagyon tartós, yBambusz szén szál is hatékonyan távolítja el a szagot, majd felszívja a nedvességet, így a tároló táska y száraz ruhát tárolási környezet.DUPLA TÖMÍTÉS DESIGN FOGANTYÚ ZIPPER : Ez a bambusz szén tároló táska tartalmaz egy kezelni, cipzárral, az egyszerű, kényelmes használat.NAGY KAPACITÁSÚ TÁROLÓ : A nagy kapacitású 67 literes tároló a tároló táska, amely segít boltba szervezni, sok ruhát.ÁTLÁTSZÓ DESIGN : Azt is látni, hogy a ruha egy átlátszó felületre, így megtalálja a ruhát.Ez is összeomlott, amikor nem használja.SZÖGLETES DESIGN, KÖNNYEN tárolható : Ez a bambusz szén-tároló doboz tárolására alkalmas, valamint válogatás ruhát, takarót, pulcsit, stb. a négyzet alakú tökéletes a szekrény méret.Leírás : A ruhatároló szervező egy csodálatos 67 L ruha tároló táska, ami készült tartós, nem szőtt szövet anyag, beleértve a bambusz szén szál.Ez tökéletes tárolására, valamint a szervező a ruhát, takarót, pulcsit, stb.Bambusz szén szál hatékonyan eltávolítja a szag a ruhát, valamint megakadályozza, hogy a növekedés, így teszi az életed több ier.A tároló doboz is lehet összehajtható a helytakarékos, ha nem használja.Ezért, ez tényleg egy csodálatos háztartási gadget a választás.Kérjük, fordítson Figyelmet : - ne tárolja a nedves ruhákat. - Ne töltsön be túl sok, vagy túl nehéz .Ha piszkos, törölje le egy puha, nedves törülközőt. - Nem, közel a tűzijáték.Műszaki : Állapot : 100% Új, Magas Minőségű Anyaga : Nem szőtt szövet, beleértve a bambusz szén szál.Szín : Szürke, Kék, Zöld, Narancssárga(Opcionális) Méret (L * W * H) : Kb. 48 * 28 * 50cm / 18.7 inch, Kapacitás : Kb. 67 L Csomag Tartalmazza : 1 x Tároló Táska Kérjük, vegye figyelembe : 1. Kérem, engedje meg, 1-3mm hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.


Jellemzők

Termékek a kategóriában