eletechsup DC 12V 10A Mágneses Reteszelő Relé Modul Nulla Áram Hold Kapcsolót Bistable én-Zár Board LED-Motor KAMERÁK PTZ (1)

eletechsup DC 12V 10A Mágneses Reteszelő Relé Modul Nulla Áram Hold Kapcsolót Bistable én-Zár Board LED-Motor KAMERÁK PTZ (1)

HUF 1.33

Összeg

Nyugodtan tedd fel a kérdést, hogy van egy szakmai választ 1 Csatorna DC 12 V mágneses reteszelés(ne) relé Modul.Kérdés : Mi a reteszelő relé?.Válasz : Ez egy relé, hogy van beállítva (A), vagy a reset (KI) által a bemeneti impulzus feszültség.Még azután is, hogy a bemeneti feszültség megszakad, ez a relé fenntartja a set vagy reset feltétel, amíg nem kap a következő invertáló bemenet.Hogy is hívják tovább relé.Leírás : üzemi feszültség : DC 12 V(8-18 V) üzemi áram : 60 MA(adja meg a jelenlegi váltáskor államok) Készenléti áram : 20u A(VAGY nulla áramfelvétel standby) Terhelési áram : AC 250 V/10 A, DC 30 V/10 A Trigger mód : Alacsony pulzus ravaszt Méret : 48mm * 17mm * 17.5 mm (L * W * H), Kis méret, Súly : 12.5 g Modul interfész : 1. V : Pozitív tápfeszültség (TVK) 2. G : Negatív tápfeszültség (GND) 3. R : Reset(Relé KIKAPCSOLVA) 4. S : Set(váltót) Relé kimenet : 1. NEM : alaphelyzetben nyitott relé felület 2. COM : Közös Interfész Relé Ez egy reteszelés(ne) relé modul,Ravasz S port , a relé húzás (valamint rendelkezik);Ravaszt R port, a relé kiadások (frank) A ravaszt időtartama 0,5-2 másodperc, ajánlott, hogy ne haladja meg az 1 percet.Kérdés : Mi a reteszelő relé?Válasz : Ez egy relé, hogy van beállítva (A), vagy a reset (KI) által a bemeneti impulzus feszültség.Még azután is, hogy a bemeneti feszültség megszakad, ez a relé fenntartja a set vagy reset feltétel, amíg nem kap a következő invertáló bemenet.Hogy is hívják tovább relé.Tipikus alkalmazások : Autóipari elektronikai Ipari berendezések Motoros LED NYRT Kamera PTZ KAMERÁK UPS-Szünetmentes tápegység Intelligens Otthon vészvilágítás MCU fejlesztési tanács játékautó.


Jellemzők

Termékek a kategóriában