Tökéletes Sztrájk Íjászat SCOREBOOK Szabályokkal, valamint a Pontozási Útmutató : nagy teherbírású. Nagy Gyakorlat, valamint a Verseny.

Tökéletes Sztrájk Íjászat SCOREBOOK Szabályokkal, valamint a Pontozási Útmutató : nagy teherbírású. Nagy Gyakorlat, valamint a Verseny.

HUF 709.20

Összeg

Tökéletes Sztrájk magas minőségű, nagy teherbírású scorebookMindkét könyv tartalmaz 50 pontozás nyilvántartást 25 lap nehéz papír.INNOVATÍV DESIGN - Klasszikus scorebook design, javult a könnyebb gólt.Nagy az egyetlen hely, illetve Vegas-i stílusú célokat.Szabályok, valamint a pontozási útmutató tartalmazza.KEMÉNY, TARTÓS - Nehézsúlyú elöl, a hátsó borító.A tartós is vonatkozik, hogy a könyv ellenálló a könnyezés, vagy szétesik során egy hosszú szezon.Tartós MŰANYAG spirál kötés ellenáll a hajlító-vagy törés.Tartja jobb, mint a fém kötelező.NEHÉZ PONTOZÁS LAP - Nyomtatott Nehézsúlyú 67 lb prémium multi-média papír.A jelek nem vérzik át.Nagy a ceruza, a toll, a jelölő, valamint mos bármilyen típusú írás eszköz.Az USA-ban készült.Szakszerűen kialakított Szabadtéri Előadás Rendszerek.Büszkék vagyunk arra, hogy kínálnak ezek a nagy teherbírású scorebooks.A scorebooks vannak összerakva, mint a könyvek.A pontozási feljegyzések vannak nyomtatva, nehéz papír lap egy játék/pontozási rekord mindkét oldalon vagy az oldal minden egyes lapot.Míg a Szabadtéri Előadás Rendszerek termékek által ihletett emberek, helyek a világ minden tájáról, kreatív tervezés, termék fejlesztés, valamint gyártási itt az USA-ban.


Jellemzők

Termékek a kategóriában

Finisar Fwlf15217D57 Comp Taa Sfp Xcvr
  • Új

Finisar Fwlf15217D57 Comp Taa Sfp Xcvr

HUF 3.33

Finisar Kompatibilis TAA Megfelelő 1000 BaseCWDM SFP Transceiver SpecificationsHullámhossz : 1570 nm.Finisar Kompatibilis TAA Megfelelő 1000 BaseCWDM SFP Transceiver Specifications.Hullá