BLMIEDE Fehér Bögre Jáde Nyúl Kupa Kerámia Kreatív Aranyos Rabbit Kezelni Csésze Kávé Bögrék hogy egy Nő azt Mondja (B, Egy Méret)

BLMIEDE Fehér Bögre Jáde Nyúl Kupa Kerámia Kreatív Aranyos Rabbit Kezelni Csésze Kávé Bögrék hogy egy Nő azt Mondja (B, Egy Méret)

HUF 1739.70

Összeg

[Méret] Ez Egy Tökéletes Méret, Hogy Tartsa A Kedvenc Ital Illik A Kezét [Ajándék Egy Barátomnak] Ez Egy Olcsó Kerámia Csésze Készlet, Amely Könnyű Megérteni, De Alkalmas Bármilyen Italt.Nagyon Alkalmas Home/office/kollégiumi Használni, Ez Egy Egyedi Ajándék Pároknak, Feleségek, Anyák, Testvérek, Barátok, Nők, Kollégák. [Könnyen Tisztítható] Sima Máz Kávé Foltokat Maradt, Kerámia Kávés Csészét Lehet Tisztítani A Csapvíz-Vagy Mosogatógép. [Hő-] Kerámia Csésze Készül A Magas Hőmérséklet, Így A Hő -, Illetve Tartós.Ezeket Fel Lehet Használni A Mosogatógép, Mikrohullámú Sütő, Kemence. [Egyedi Design] Kerámia Kávés Csészét Készülnek A Hagyományos Kézzel, Egyszerű Színek, Egyedi Formák.Tele Van A Modern Íz.Egyesek szerint Ez Egy Csésze, De Mondjuk Ez a Művészet. [Méret] Ez Egy Tökéletes Méret, Hogy Tartsa A Kedvenc Ital Illik A Kezét. [Ajándék Egy Barátomnak] Ez Egy Olcsó Kerámia Csésze Készlet, Amely Könnyű Megérteni, De Alkalmas Bármilyen Italt.Nagyon Alkalmas Home/office/kollégiumi Használni, Ez Egy Egyedi Ajándék Pároknak, Feleségek, Anyák, Testvérek, Barátok, Nők, Kollégák. [Könnyen Tisztítható] Sima Máz Kávé Foltokat Maradt, Kerámia Kávés Csészét Lehet Tisztítani A Csapvíz-Vagy Mosogatógép. [Hő-] Kerámia Csésze Készül A Magas Hőmérséklet, Így A Hő -, Illetve Tartós.Ezeket Fel Lehet Használni A Mosogatógép, Mikrohullámú Sütő, Kemence. [Egyedi Design] Kerámia Kávés Csészét Készülnek A Hagyományos Kézzel, Egyszerű Színek, Egyedi Formák.Tele Van A Modern Íz.Egyesek szerint Ez Egy Csésze, De Mondjuk Ez a Művészet.Fehér Bögre Jáde Nyúl Kupa Kerámia Kreatív Aranyos Rabbit Kezelni Csésze Kávé Bögrék a Nők Saying White Bögre Jáde Nyúl Kupa Kerámia Kreatív Aranyos Rabbit Kezelni Kávé Cup Material : fazekas, valamint porcelain Color : mint a képen látható Csomag súlya : 450g Package méret : 14x10x12cm.


Jellemzők

Termékek a kategóriában