Elviros Nyaki Memória Hab Nyak Párna a fájdalomcsillapítás, Állítható Ortopéd Kontúr Támogatás Párnák Alszik (Kék-Fehér)

Elviros Nyaki Memória Hab Nyak Párna a fájdalomcsillapítás, Állítható Ortopéd Kontúr Támogatás Párnák Alszik (Kék-Fehér)

HUF 3599.10

Összeg

?BEÁGYAZOTT ROD DESIGN, SZABÁLYOZHATÓSÁG, PUHA jobban segít, meghosszabbítja a gerinc, valamint javítja a nyaki csigolya probléma, amikor alszik ?2 AZ 1-ben MULTI-FUNKCIONÁLIS DESIGN : Egyesíti a Nyaki Párnát, egy ágy, Párna, ami azt jelenti, hogy van 2 fajta párnát egy vásárlás. 2 területeken különböző igényeknek : Ha gerinc, nyak kellemetlen, javasoljuk, hogy használja a nyaki profil párnát.A nyak támogatási terület rendelkezik egy egyéni illeszkedik, s igazítja a fej-nyak úgy, hogy elhagyja a légutak nyitva. (Az elején, akkor nem használható, ezért javasoljuk, hogy adj magadnak 1-2 hét alkalmazkodni hozzá. ?EL A NYAKÁT, Hogy jobban segít, meghosszabbítja a gerinc, valamint javítja a nyaki csigolya probléma, amikor alszik. ?BEÁGYAZOTT ROD DESIGN, SZABÁLYOZHATÓSÁG, PUHA jobban segít, meghosszabbítja a gerinc, valamint javítja a nyaki csigolya probléma, amikor alszik.Elviros Nyaki Memória Hab Nyak Párna.


Jellemzők

Termékek a kategóriában