YOKIVE 2 Db Kétoldalas Szalagok, Hab, Szivacs Ragasztó Nagy Hivatal, Művészet, Otthon, Napi Használat (40x2.5mm 3/16.4 ft)

YOKIVE 2 Db Kétoldalas Szalagok, Hab, Szivacs Ragasztó Nagy Hivatal, Művészet, Otthon, Napi Használat (40x2.5mm 3/16.4 ft)

HUF 5499.00

Összeg

√TÖBBCÉLÚ - A kétoldalas polietilén hab szalagok nagy hivatal, művészet, otthona, mindennapi használatra alkalmas tanárok, irodai munkások, mesteremberek stb √MIT KAP A csomagban 2db hab a felvételeket, hogy az intézkedés 40mmx2.84 láb (Wx Tx L). √MEGBÍZHATÓ ANYAGBÓL Készült tartós PE hab fehér színű, könnyen leválik, lehet vágni által olló. √KÜLÖNLEGES TERVEZÉSŰ - Erős tapadás, a súrlódási ellenállás, könnyű, rugalmas, alkalmas a különböző felületeken. √Felhívjuk SZÍVES figyelmüket, Kérem olvassa el a mérések megrendelés előtt, ha aggódik, hogy a méret.Biztosítja a ragasztás felületek tiszta, száraz. √TÖBBCÉLÚ - A kétoldalas polietilén hab szalagok nagy hivatal, művészet, otthona, mindennapi használatra alkalmas tanárok, irodai munkások, mesteremberek stb. √MIT KAP A csomagban 2db hab a felvételeket, hogy az intézkedés 40mmx2.84 láb (Wx Tx L). √MEGBÍZHATÓ ANYAGBÓL Készült tartós PE hab fehér színű, könnyen leválik, lehet vágni által olló. √KÜLÖNLEGES TERVEZÉSŰ - Erős tapadás, a súrlódási ellenállás, könnyű, rugalmas, alkalmas a különböző felületeken. √Felhívjuk SZÍVES figyelmüket, Kérem olvassa el a mérések megrendelés előtt, ha aggódik, hogy a méret.Biztosítja a ragasztás felületek tiszta, száraz.


Jellemzők

Termékek a kategóriában