Annalovic 8.5 ft Kezét, Ingyenes Kutya Póráz, Fényvisszaverő Kutya Kötelet, Állítható Derék Kutya Póráz (Narancs, 12mm/8.5 ft)

Annalovic 8.5 ft Kezét, Ingyenes Kutya Póráz, Fényvisszaverő Kutya Kötelet, Állítható Derék Kutya Póráz (Narancs, 12mm/8.5 ft)

HUF 1529.10

Összeg

【Méret】Ez a kutya csúszik az ólom hossza : 8A kutya pórázon célja a nagy, közepes, kis kutyák. 【Tartós Anyag】Ez a nagy kutya kötelessége kutya póráz készült magas minőségű, tartós nylon, hosszabb ideig tartó könnyen.Ez alkalmas a kutya képzés vagy a mindennapi életben. 【Többfunkciós Kutya Póráz】1 : Hands free derék visel. 2 : Hands free vállán visel. 3 : a Munka, mint a hosszú póráz. 4 : a Munka, mint a közepes póráz. 5 : a Munka, mint rövid pórázon. 6 : a Munka, mint egyszerű hám. 7 : a Munka, mint dupla kutya póráz. 8 : döntetlen kutya egy fa. 【Állítható pozíció klipek】A hookx készülnek a cink ötvözet.Könnyű megváltoztatni álláspontját, hogy a megfelelő hosszúságú, különböző igények kielégítésére. 【Biztonsági Design】Kutya póráz a fényvisszaverő szálak, jól látható éjjel,biztonságot éjszaka.Annalovic egy olyan márka, amely specializálódott pet termékek, beleértve a kutya mellények, nyakörv, póráz, pet kefék, valamint a körömvágók.Arra törekszünk, hogy dolgozzon ki, amelyek olyan termékeket, amelyek megfelelnek az esztétikai, használati kell a nyilvánosság.Az értékesítési folyamat, mi lesz boldog, hogy a fogyasztók a véleményeket, javaslatokat.Miután összefoglaló véleménye a legtöbb fogyasztó, igyekszünk javítani a terméket.Van egy kutyája, akit Szerencsés, mint egy pitbull.Mi is van egy macska nevű Co Co, egy Rongybaba.Keményen dolgozunk, hogy felfedezzék a termékeket, azt ajánljuk ezeket a termékeket, hogy több fogyasztó.Úgy érezzük, olyan boldog, s meggyógyult, amikor ők is velünk vannak.Mi is van egy nagy értelme a teljesítmény, amikor a termékeket a választásunk.Meg akarjuk tartani javítása, valamint hozzon létre egy jobb élet, a háziállatok.Kihangosító : Nem számít, milyen a derék méret, könnyen hordja át a dereka, mint a helyzetben a csattal állítható.Kihangosító : Nem számít, milyen a derék méret, könnyen hordja át a dereka, mint a helyzetben a csattal állítható.Rugalmas kialakítás.Hogy ez több, mint egy egyszerű póráz, akkor is lehet használni, mint a derék póráz, dupla kutya póráz, egyszerű hám.Bizonyos speciális esetekben, a kutya ideiglenesen zárva, hogy egy post, vagy egy fa használatával.Egy egyszerű póráz a kutyák?Igen!Megcsináltuk!Ezzel a kutyát pórázon, könnyen vezethet, két kutya.A design stílusos, egyszerű.


Jellemzők

Termékek a kategóriában

Edco Étel, Ital Duo Kutyatál
  • Új

Edco Étel, Ital Duo Kutyatál

HUF 3042.00

Általános méretek : Szélesség 34cm x Mélység 17cm x Magassága 8,5 cm kbMéretek : 17cm Átmérő x Magasság 6cm minden egyes tálat 2 kutya tálak állvánnyal.Kapacitása 550 ml mi