Abaodam 1 Pár Turmalin Önálló Fűtési Kneepad térdvédő Sűrűsödik Magenet Meleg térdvédőt Mágneses Terápia Térd Masszírozó Téli (Fekete-Piros)

Abaodam 1 Pár Turmalin Önálló Fűtési Kneepad térdvédő Sűrűsödik Magenet Meleg térdvédőt Mágneses Terápia Térd Masszírozó Téli (Fekete-Piros)

HUF 1125.00

Összeg

Készült rugalmas anyagból, pakolás térd, anélkül, hogy a közös ingatlan vagy korlátozó mobilitásTökéletes kereszt képzés, súlyemelés, edzőtermi edzés, valamint bármely más típusú gyakorlatok.Fix érintéssel kötőelem, ez könnyen állítható a mérete, hogy illeszkedjen az emberek a különböző fizikum.Tartsa a térd körül, meleg, hogy csökkentse előforduló ízületi gyulladás.izomhúzódás, illetve gyorsítani a gyógyulás.Készült rugalmas anyagból, pakolás térd, anélkül, hogy a közös ingatlan vagy korlátozó mobilitás.Tökéletes kereszt képzés, súlyemelés, edzőtermi edzés, valamint bármely más típusú gyakorlatok.Fix érintéssel kötőelem, ez könnyen állítható a mérete, hogy illeszkedjen az emberek a különböző fizikum.Tartsa a térd körül, meleg, hogy csökkentse előforduló ízületi gyulladás.izomhúzódás, illetve gyorsítani a gyógyulás.Termék Description This elem egy pár önálló fűtési pad tervezték a térd.Támogatás segít megvédeni térd, csökkenti a fájdalmat okozta izom sérülés, csökkenti az fáj okozta súrlódás, valamint az ütközést.Ez hatékonyan javítja a vérkeringést, elősegíti az anyagcserét, valamint egyértelmű, hogy a meridiánok, növeli az immunitást.Jellemzők - Elem Szín : Fekete-Piros. - Elem Anyaga : OK ruhával Poliészter. - Elem Mérete : Kb 63 x 18 x 1 cm. - Fix érintéssel kötőelem, ez könnyen állítható a mérete, hogy illeszkedjen az emberek a különböző fizikum. - izomhúzódás, illetve gyorsítani a gyógyulás. - Tartsa meg a térd körül, meleg, hogy csökkentse előforduló ízületi gyulladás. - Tökéletes kereszt képzés, súlyemelés, edzőtermi edzés, valamint bármely más típusú gyakorlatok. - Készült rugalmas anyagból, pakolás térd, anélkül, hogy a közös ingatlan vagy korlátozó mobilitás.Csomag, Beleértve 1 Pár x térdszalagot.


Jellemzők

Termékek a kategóriában

Gregory Unisex-Felnőtt Gyanta 25
  • Új

Gregory Unisex-Felnőtt Gyanta 25

HUF 10043.10

Hatása Tájékoztatta Tervezett használata Gregory termék életcikleszköz arra, hogy az intelligens tervezési döntéseket, amelyek következtében a kedvezményes hatással van a vilá