360° - os fordulat Mop a Vödör & Dual Felmosó Fej Készlet Takarítás 2 Mikroszálas Csere Fej Padló Tisztító Rendszer (Lila)

360° - os fordulat Mop a Vödör & Dual Felmosó Fej Készlet Takarítás 2 Mikroszálas Csere Fej Padló Tisztító Rendszer (Lila)

HUF 3474.00

Összeg

✔️, Hogy Padló tisztítás könnyen, gyorsan ✔️A felmosó fej készült mély-tisztító, mikroszálas. ✔️Felszívja a vizet takarítani, port, a piszkot.Kiterjesztése felmosó nyél a könnyű tárolás érdekében. ✔️Puha szálak nem karcolja meg a padlón.Nehéz vödröt, beépített megnehezíti a hands-free spin száraz. ✔️360° - ban forgatható fej lehetővé teszi, hogy könnyen bele a nehezen elérhető helyeken. ✔️, Hogy Padló tisztítás könnyen, gyorsan. ✔️A felmosó fej készült mély-tisztító, mikroszálas. ✔️Felszívja a vizet takarítani, port, a piszkot.Kiterjesztése felmosó nyél a könnyű tárolás érdekében. ✔️Puha szálak nem karcolja meg a padlón.Nehéz vödröt, beépített megnehezíti a hands-free spin száraz. ✔️360° - ban forgatható fej lehetővé teszi, hogy könnyen bele a nehezen elérhető helyeken.Tisztítsa meg a földön egy gyors, egyszerű módja annak, a 360° - os fordulat Mop a Vödör Kettős Felmosó Fejek!A felmosó fej készült mély-tisztító, mikroszálas, hogy magába szívja a vizet takarít por, szennyeződés.Puha szálak nem karcolja meg a padlón, így biztos lehet benne, hogy támaszkodni.Sőt, a felmosó fej lehet forgatni 360 fokban, amely lehetővé teszi, hogy könnyen bele a nehezen elérhető helyeken.Majd jön egy nehéz vödröt, hogy van egy beépített megnehezíti a hands-free spin száraz.Műszaki adatok : 1. Anyag : Műanyag Szál Forog 2. Mop Méretek : (52.1)cm (h x Átm) 4. Vödör Méret : (17.2 x 21)cm-es (L x W x H) 5.45 kg Csomag tartalma : 1 x Vödör, 1 x Mop Rúd 2 x Fehér Rost Felmosó Fej 1, x, Kör alakú Lemez.


Jellemzők

Termékek a kategóriában

SE Réz-Ecset - TC419C
  • Új

SE Réz-Ecset - TC419C

HUF 7722.00

Sörtéjű anyaga : rézSörtéjű hossz : 50 mm.Teljes hossz : 100 mm.Hatszögletű szár : 1 / 4".Az SE TC419 C Réz Ecset nagy használni autóipari érdekel, fegyvert takarítás, a rozs