erddcbb Fürdőszoba Polcok, Modern Fürdőszoba Polc Fali Polc Úszó Fali Polc Tároló Polc Hálószoba, Nappali, Fürdőszoba (Méret : 60cm)

erddcbb Fürdőszoba Polcok, Modern Fürdőszoba Polc Fali Polc Úszó Fali Polc Tároló Polc Hálószoba, Nappali, Fürdőszoba (Méret : 60cm)

HUF 3.00

Összeg

➤ Magas Minőségű, Tartós Szerkezet:Készült tartós, tömör rozsdamentes acél anyag biztosítja, hogy ez a törülközőtartó használható hosszú ideig károsodás nélkül ➤ Van nagy terhelési kapacitású vízálló, valamint rustproof.Nagyon alkalmas párás környezetben. ➤ Kényelmes & Stílusos Design : https : Falra szerelhető törölközőtartó egy kényelmes, stílusos, anyag teljes fém szerkezetű.Ez kényelmesen tárolni a törölközőt, addig, hogy adjunk egy modern érzésem, hogy a fürdőszoba.Ez egy ideális választás az ön számára. ➤ Falra szerelt kivitel kínál Több helyen tárolhatók:fürdőszobában törölköző polc design lehetővé teszi, hogy a legnagyobb használata kisebb terek tárolására még törölközőt.Tartsa a tiszta törölközőt.kínál nagy tárolási hely a törölközőt. ➤ Könnyen telepíthető . A modern fali polcok közé hardver szerelési készlet.Csak rögzítse a csavarokat, feltéve, ezek fali polcok kész ruhát fel, a haza, nappalival. ➤ Magas Minőségű, Tartós Szerkezet:Készült tartós, tömör rozsdamentes acél anyag biztosítja, hogy ez a törülközőtartó használható hosszú ideig károsodás nélkül. ➤ Van nagy terhelési kapacitású vízálló, valamint rustproof.Nagyon alkalmas párás környezetben. ➤ Kényelmes & Stílusos Design : https : Falra szerelhető törölközőtartó egy kényelmes, stílusos, anyag teljes fém szerkezetű.Ez kényelmesen tárolni a törölközőt, addig, hogy adjunk egy modern érzésem, hogy a fürdőszoba.Ez egy ideális választás az ön számára. ➤ Falra szerelt kivitel kínál Több helyen tárolhatók:fürdőszobában törölköző polc design lehetővé teszi, hogy a legnagyobb használata kisebb terek tárolására még törölközőt.Tartsa a tiszta törölközőt.kínál nagy tárolási hely a törölközőt. ➤ Könnyen telepíthető . A modern fali polcok közé hardver szerelési készlet.Csak rögzítse a csavarokat, feltéve, ezek fali polcok kész ruhát fel, a haza, nappalival.Termék neve : törölköző rack Main anyaga : rozsdamentes steel Mounting : Puncs, a puncs kettős use Product méret : hossz * szélesség * height Feature : Funkció : a rozsda Korrózió megelőzése,tartós,erős, masszív.Alkalmazható jelenet : fürdőszoba, mosókonyha, nappali, fürdő, konyha, ideális tárolja a fürdőszobában sarok.Csomag tartalma : 1x törölközőt rack Note : a Díszítések nem included Drilling csavarral" Pls jelölje meg a pozíció lyuk a falon.


Jellemzők

Termékek a kategóriában