JAHH Konyha edényszárító,Rack Chrome Étel Gátló Állvány Rozsdamentes Acél edényszárító a Drain Testület Kupa Bézs (Szín : Szürke)

JAHH Konyha edényszárító,Rack Chrome Étel Gátló Állvány Rozsdamentes Acél edényszárító a Drain Testület Kupa Bézs (Szín : Szürke)

HUF 20080.80

Összeg

★ [Biztonsági anyag] Tároló állvány PP anyag biztonságos, barátságos, , munka precíz, tartós, könnyen tisztítható ★ [Vízálló kivitel] A tároló állvány van, víz elnyelő alátét, hogy megakadályozza a víz alá az asztalon, vagy a padlón.Alkalmas nedves helyeken, például a konyhák, szekrények, valamint a kamrában. ★ [Lehajtható] A tálca tulajdonosa eltér a hagyományos konyhai jogosult.Ez lehet hajtani, helyet takarít meg könnyen tisztítható, hogy megfeleljen a különböző igényeket. ★ [Nagy tárhely] A edényszárító úgy tervezték, hogy a legtöbb vízelvezető táblák.Képes tárolni több edények, tányérok.Mindegyik tányér könnyű, csatornába , csökkenti a karcolások, helyet takarít meg, de megtartja a tábla tiszta, rendezett.Jól szervezett, ez a tökéletes választás a család. ★ [Különböző felhasználási] A tároló állvány tárolására edények, tányérok, poharak, pálcika, evőeszközök, grillek, sütés tálcák, serpenyő, fedéllel, különböző konyhai eszközök, zöldségek, gyümölcsök, egyéb elemek. ★ [Biztonsági anyag] Tároló állvány PP anyag biztonságos, barátságos, , munka precíz, tartós, könnyen tisztítható. ★ [Vízálló kivitel] A tároló állvány van, víz elnyelő alátét, hogy megakadályozza a víz alá az asztalon, vagy a padlón.Alkalmas nedves helyeken, például a konyhák, szekrények, valamint a kamrában. ★ [Lehajtható] A tálca tulajdonosa eltér a hagyományos konyhai jogosult.Ez lehet hajtani, helyet takarít meg könnyen tisztítható, hogy megfeleljen a különböző igényeket. ★ [Nagy tárhely] A edényszárító úgy tervezték, hogy a legtöbb vízelvezető táblák.Képes tárolni több edények, tányérok.Mindegyik tányér könnyű, csatornába , csökkenti a karcolások, helyet takarít meg, de megtartja a tábla tiszta, rendezett.Jól szervezett, ez a tökéletes választás a család. ★ [Különböző felhasználási] A tároló állvány tárolására edények, tányérok, poharak, pálcika, evőeszközök, grillek, sütés tálcák, serpenyő, fedéllel, különböző konyhai eszközök, zöldségek, gyümölcsök, egyéb elemek.5 CM Szín : Beige This tálca, állvány is, hogy a családi élet, jól szervezett, meleg, kényelmes, ideális otthoni dekoráció.Termék Neve : Étel rack Product anyag : PPProduct szín : Bézs , Gray Product méret : 50*33*3.3 hüvelyk) Termékek Alkalmazandó emberek : Everyone Product használat : home, konyha, szekrény, kamra, kamra, étterem, stb.


Jellemzők

Termékek a kategóriában