MKKJ Tömör Fa Szív Macska Fa, Fa Macska-mászóka Bútor Segíteni A Fedett Macska Flip, Ugrás, Flap, Chase. Alkalmas Minden Macskák (Bézs)

MKKJ Tömör Fa Szív Macska Fa, Fa Macska-mászóka Bútor Segíteni A Fedett Macska Flip, Ugrás, Flap, Chase. Alkalmas Minden Macskák (Bézs)

HUF 6579.00

Összeg

●A KLASSZIKUS, mind GYAKORLATI, INTERAKTÍV MACSKA JÁTÉK : Ez az interaktív macska fa segít a fedett macska flip, ugrás, lebegés, chaseNagyszerű módja annak, hogy energiát a macska-több gyakorlat, hogy tartsa a macska szabad, boldog!Alkalmas cicák macskák minden korosztály számára, valamint méretben!Nagy játék, hogy minőségi időt tölteni a macska barátok!Játssz a játék!Ez egy klasszikus macska játék beltéri macskák, hagyja, hogy a szőrme baba próbáld ki!. ●TÁVOL a MAGÁNY : A macska fa biztosít óra gyakorlat, valamint az önálló szórakozás, hogy egészséges maradj harcolni unalom, pet depresszió, mert a macska tud egyedül játszani, ha a gazda távol van. ●EGYÜTT JÁTSZIK : Két vagy több macska játszani ezt a játékot együtt, a macska vakarja a post lesz, hogy a macskák boldogabb, fokozzák egymás barátság. ●BIZTONSÁG : A munkavédelmi cica az első számú prioritásunk; mi kiterjedt kutatás-minőségellenőrzés a játék, de van egy szigorú szűrési folyamat annak biztosítására biztosítunk szórakoztató, biztonságos játékok cicák, macskák. ●100% - os GARANCIA : elkötelezettek Vagyunk, hogy az ön számára jobb termékek, szolgáltatások.Ha bármilyen kérdése van a termék, kérem, ossza meg velünk, mi fog foglalkozni vissza, amilyen hamar csak lehet. ●A KLASSZIKUS, mind GYAKORLATI, INTERAKTÍV MACSKA JÁTÉK : Ez az interaktív macska fa segít a fedett macska flip, ugrás, lebegés, chase.Nagyszerű módja annak, hogy energiát a macska-több gyakorlat, hogy tartsa a macska szabad, boldog!Alkalmas cicák macskák minden korosztály számára, valamint méretben!Nagy játék, hogy minőségi időt tölteni a macska barátok!Játssz a játék!Ez egy klasszikus macska játék beltéri macskák, hagyja, hogy a szőrme baba próbáld ki!. ●TÁVOL a MAGÁNY : A macska fa biztosít óra gyakorlat, valamint az önálló szórakozás, hogy egészséges maradj harcolni unalom, pet depresszió, mert a macska tud egyedül játszani, ha a gazda távol van. ●EGYÜTT JÁTSZIK : Két vagy több macska játszani ezt a játékot együtt, a macska vakarja a post lesz, hogy a macskák boldogabb, fokozzák egymás barátság. ●BIZTONSÁG : A munkavédelmi cica az első számú prioritásunk; mi kiterjedt kutatás-minőségellenőrzés a játék, de van egy szigorú szűrési folyamat annak biztosítására biztosítunk szórakoztató, biztonságos játékok cicák, macskák.


Jellemzők

Termékek a kategóriában

KONG - KONG Aktív Alagút - Piros
  • Új

KONG - KONG Aktív Alagút - Piros

HUF 3.00

Suhogó hangÖsszeomlik a könnyű tárolás érdekében.Összeomlik a könnyű tárolás érdekében puha plüss, egyik oldalán masszív, szizál, a másik, a KONG Macska Játék Mat lehet