KSDCDF Nyak U-Alakú Párna Memória Pamut Nyaki csigolyák Úti Párna Hordozható Repülőgép Csepp Hivatal nap u-Alakú Párna (Szín : C)

KSDCDF Nyak U-Alakú Párna Memória Pamut Nyaki csigolyák Úti Párna Hordozható Repülőgép Csepp Hivatal nap u-Alakú Párna (Szín : C)

HUF 47611.80

Összeg

PamutEz az U-Nyak Párna hagyta, hogy a kényelmes utazás,A puha nyak párna biztosítja a tökéletes támogatja a fej-nyak, Nem dönthető.Lehet, állítható magasság.Lassú fellendülés memória hab.Alkalmas emberi test kialakítása.Mindenkinek kell egy jó minőségű memory foam utazási nyak párna.Ezt a párnát is biztosítja az extra támogatást, hogy megvédje a nyakát, a fájdalom, ha az ülésen a repülő, autó, vonat, vagy busz.Ez is egy jó ideális otthon.Ha TV-nézés, olvasás otthon, hogy a munka könnyebb az irodai munka nap.Ön is megvásárolhatja a rokonok, barátok, kollégák, valamint a szülők.Ez egy tökéletes ajándék.Méret Neve : 27x23x14.5cm nem tolja előre a fejed,de támogatást nyújt a nyak, illetve elkerüljük a kínos elhelyezése kellemetlenséget.Specifikáció : Anyag : Super soft fabric Filler : Polyurethane Size : 27x23x14.5cm Package tartalmazza : 1 x U-alakú Pillow Thank, hogy megvásárolta a terméket.Remélem, hogy hozzon szerencsét.Ha bármilyen kérdése van, nem kapsz visszajelzést, amint lehetséges.


Jellemzők

Material:
Super soft fabric
Filler:
Polyurethane
Size:
27x23x14.5cm
Package included:
1 x U-shaped Pillow:
Thank you for purchasing my product. I hope to bring you good luck. If you have any questions, I will give you feedback as soon as possible. :

Termékek a kategóriában