Kutya Gombok a Kommunikáció, Pet Szavak Képzés Ajándékok Kezdő, Kutya Beszél Képzés Gombok,4 Szín, Hang Felvétel Gombot(akkuval)

Kutya Gombok a Kommunikáció, Pet Szavak Képzés Ajándékok Kezdő, Kutya Beszél Képzés Gombok,4 Szín, Hang Felvétel Gombot(akkuval)

HUF 2.33

Összeg

?【Magas hangminőség LED kutya beszél gombok】Blanou kutya beszélni gombok flash kék, ha a felvétel, illetve ?színes fény, amikor játszik felvétel 40 MM hang egység, magas hangminőség, nincs zaj, tiszta, játszani kötet ugyanaz, mint a felvétel hangerejét. ?【Írható kutya beszél gombok】Rejtett rögzítés kialakítása annak érdekében, hogy a felvétel nem lesz véletlenül törölni.Minden alkalommal, amikor egy új hangot, az eredeti felvétel felülírja.Leghosszabb felvételi idő? 30 másodperc, ott lesz a "di" azonnali felvétel leállításához. ?【Teljes kutya beszél Kezdő Készlet】LED Kutyák Beszél Gombok x4 Akkumulátor x8 Gombot Mat x2 Mark Matrica x8. Használható kézhezvételét követően, illetve akkumulátor is támogatja, több mint 2000 játszani alkalommal. ?【Barátságos kezdőknek】 Csak telepítse az akkumulátor rögzíti, hogy "kívül" ?"élelmiszer"?, majd nyomja meg a play gombot, hogy a vonat a kutyák, hogy a kommunikációs gombot.Kérjük, olvassa el a "Hogyan Stella Tanul Beszélni", amit Christina tett neki a kutya. ?【TIKTOK Népszerű Kisállat Játékok & Szolgáltatások】 Rekord néhány érdekes videók post tiktok.Játszik gombot játékok, lehet, hogy a kutya okos, sok szereti? majd a rajongók❤.Lépjen kapcsolatba velünk, ha nem elégedett azzal, bármilyen okból.Majd a folyamat teljes vételárat, vagy küldjön egy csere nélkül további feltételek.


Jellemzők

Termékek a kategóriában