Euro Porcelán 12-Pc. 'Arany Levelek' Tea Csésze Kávé Készlet, Prémium Csont Kína, 24K Aranyozott, Komplett Szolgáltatás, 6, 8 Oz.

Euro Porcelán 12-Pc. 'Arany Levelek' Tea Csésze Kávé Készlet, Prémium Csont Kína, 24K Aranyozott, Komplett Szolgáltatás, 6, 8 Oz.

HUF 1007.10

Összeg

12 db tartalmazzák 6 ea : 3 csésze"h x 3"w x 8 oz, csészealj - 6"wLegjobb Kínai porcelán, a 24 KARÁTOS aranyozott díszítéssel, a Régi Világ Vintage Arany Levelek Dísz.Beágyazott Díszdobozban.Függetlenül attól, hogy ez a készlet egy jó forró teát magad, barátok, vagy egy bulin, vagy úgy dönt, hogy a kijelző részeként a lakberendezés mindig a szemükbe, mint egy ritka darab edények.A régi világ design tartalmazó rózsát, meg más virágok nyújt légkörben a meleget, valamint coziness. 12 db tartalmazzák 6 ea : 3 csésze"h x 3"w x 8 oz, csészealj - 6"w.Legjobb Kínai porcelán, a 24 KARÁTOS aranyozott díszítéssel, a Régi Világ Vintage Arany Levelek Dísz.Beágyazott Díszdobozban.Függetlenül attól, hogy ez a készlet egy jó forró teát magad, barátok, vagy egy bulin, vagy úgy dönt, hogy a kijelző részeként a lakberendezés mindig a szemükbe, mint egy ritka darab edények.A régi világ design tartalmazó rózsát, meg más virágok nyújt légkörben a meleget, valamint coziness.Mint egy kedves ajándékot, vagy otthoni használatra, ez a teljes porcelán teás készlet 6 csodálatos kívül bárki étkészlet tea szolgáltatás gyűjtemény.Régi/Retro mintás Arany Levelek minta nyilatkozatot bármikor összejövetel.


Jellemzők

Termékek a kategóriában

PAUDIN Santoku Kés + Kenyér Kés
  • Új

PAUDIN Santoku Kés + Kenyér Kés

HUF 6028.20

Univerzális Konyhai Kés : a séf kés kiváló ellenőrzési szeletelés, kockázás, meg darálás hús, zöldség, gyümölcsKönnyen újra élesíteni, tiszta, fenntartása.Alkalmas ott

Winco Elegancia Vacsora Villa
  • Új

Winco Elegancia Vacsora Villa

HUF 3.33

Rozsdamentes acélModell # : 000405 Winco™ Elegancia Vacsora Fork This Winco™ Elegancia Vacsora Villa jön a 7" méret, valamint egy vonzó design alkalmas a különböző éttermek.Ez a