Baoblaze Falra Szerelhető Egyetlen Réz Pohár Pohártartó Fogkefe

Baoblaze Falra Szerelhető Egyetlen Réz Pohár Pohártartó Fogkefe

HUF 900.00

Összeg

Épített rozsdamentes acél biztosítja a tartósságot, valamint megbízhatósághasználata hálószoba, fürdőszoba, valamint szekrények.Minden hardver szükséges a telepítéshez tartalmazza.Leírás : Épített rozsdamentes acél biztosítja a tartósságot, valamint megbízhatóság. - Csiszolt - Rejtett csavart. - használata hálószoba, fürdőszoba, valamint szekrények. - Minden hardver szükséges a telepítéshez tartalmazza.Tulajdonságok : - Anyaga : Réz - Szín : Coopery - Méret : Kb.33 inch Package Tartalma : 1 darab Pohár Fogkefe Holder Note : Pls lehetővé, hogy egy hiba 1-3mm mivel a különbség a kézi mérés.Sok éves tapasztalattal árusítás online, vagyunk összpontosíthatunk a legjobb termék, illetve szolgáltatás az ügyfelek számára.


Jellemzők

- Material:
Brass
- Color:
Coopery
- Size:
Approx. 110mm/4.33inch
Package Includes:
1 piece Tumbler Toothbrush Holder:
Note:
Pls allow an error of 1-3mm due to the difference of manual measurement.:
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers.:

Termékek a kategóriában

Design Fólia Selyempapír (Aurora)
  • Új

Design Fólia Selyempapír (Aurora)

HUF 3.33

SZEMET GYÖNYÖRKÖDTETŐ MINTA : Hozzá érzéke, hogy az ajándékokat a csomagolás őket ebben a csodálatos csomagolás!Ez nem csak ad egy lefedettség, hogy az ajándék, de ez is tesz