Bársony Mattes Rúzs, Vízálló, Tartós, Nem Fakul, Nem Stick Kupa Köd Arc, Ajak Máz Folyékony Rúzs ajakfeltöltő Éjjel-Nappal (J, Egy Méret)

Bársony Mattes Rúzs, Vízálló, Tartós, Nem Fakul, Nem Stick Kupa Köd Arc, Ajak Máz Folyékony Rúzs ajakfeltöltő Éjjel-Nappal (J, Egy Méret)

HUF 0.33

Összeg

Tartós Mattes Rúzs Pedig Kihangsúlyozza Az Ajak Formája Ez A Vegán Rúzs, Amely Meghatározza, Hogy Egy Sima Mattes Befejezni A Teltebb Ajkakat; Nem Crack, Nem , Nem Fakul, Nem Átutalás Akár 24 Órán KeresztülTartós, Vízálló : https : Ez a Félig állandó Lip Color Színes Lock Technológia nem -off, Toll Vagy-.A Fényes Felöltő Dúsított Kamilla, Szója Kivonat A -gazdag, Fényes, Puha Ajkak.Healths Meg A Természetet : Az Egyedi Bársonyos Textúra Szájfény Képlet Könnyű, Nem Zsíros Hidratáló, Köd, Arc, Ajak Máz Szájfény, Amely Tartalmaz Olyan Anyagot, Healthys, , Tartós, Bájos, Segít, Hogy Még Szebb Legyen.A Legjobb Ajándék:Egy Tökéletes Csomag, Alkalmas Vett Személyes Használatra, Vagy Egy Ajándék A Anya, Feleség, Barátnő A Születésnapján.Alkalmas Minden évszakban, Valamint Smink Minden Alkalomra, Akár Egy Kezdő, Vagy Egy sminkes.Bársony Mattes Rúzs, Vízálló, Tartós, Nem Fakul, Nem Stick Kupa Köd Arc, Ajak Máz Folyékony Rúzs ajakfeltöltő Nap Night Description : https : Leírás : 12 Szín Lipstick Specification : Állapot : Neme : Női/Lány/Lady Effect : / Moisturizing Package Tartalmazza : 1x Lipstick How kell Használni : 1. Használata előtt minden rúzs, meg kell, hogy hidratálja az ajkakat, egy ajak balzsam, ami jó színezés, majd szárazra. Akkor használja rejtegető, hogy fedezze a sötétebb részek a száját, hogy könnyebb megmutatni, az eredeti szín a piros száját. Továbbra is alkalmazni kell egyenletesen a közepén, hogy a környezetben, majd a táskámat a száját együtt, hogy a rúzs, simább.


Jellemzők

Condition:
Gender:
Women's/Girls/Lady
Effect:
/ Moisturizing
Package Included:
1xLipstick:
How to Use:
1. Before using each lipstick, you need to moisturize your lips with a lip balm, which is good for coloring and dryness.:
2. Then use concealer to cover the darker parts of the lips to make it easier to show the original color of the red mouth.:
3. Continue to apply evenly from the middle to the surroundings, and then purse your lips together to make the lipstick smoother. :

Termékek a kategóriában