Whiskys üveget Gyönyörű Whiskys Poharat, Régi Whiskys Poharat Kristály Gyémánt Üvegáru, Whiskey Dobon a Whisky, Whiskey

Whiskys üveget Gyönyörű Whiskys Poharat, Régi Whiskys Poharat Kristály Gyémánt Üvegáru, Whiskey Dobon a Whisky, Whiskey

HUF 1.33

Összeg

Multifunkcionális üveg bor-ideális a mindennapi használatra, vagy szórakozásHa a hőmérséklet-különbség 194 F vagy magasabb, az üveg eltörhet, például, hogy a pohár forró vizet a hűtőben, vagy öntse a forró víz a fagyott üveg. ; készült üdítőt hamu, üveg, ami a legjobb ajándék bort hozza kellemes élmény.Minden csésze fér 8 dl folyadék; elegáns forma, a lágyan ívelt tálba.A bor derítő képes megvédeni a folyadék párolgása, miközben megakadályozza a túlzott oxigén bevitel, miközben a bor, friss ízű, nagy dugóval.Multifunkcionális üveg bor-ideális a mindennapi használatra, vagy szórakozás.Ha a hőmérséklet-különbség 194 F vagy magasabb, az üveg eltörhet, például, hogy a pohár forró vizet a hűtőben, vagy öntse a forró víz a fagyott üveg. ; készült üdítőt hamu, üveg, ami a legjobb ajándék bort hozza kellemes élmény.Minden csésze fér 8 dl folyadék; elegáns forma, a lágyan ívelt tálba.A bor derítő képes megvédeni a folyadék párolgása, miközben megakadályozza a túlzott oxigén bevitel, miközben a bor, friss ízű, nagy dugóval.Ez a Whiskys Üveget növeli a ivás élmény."üdvözöljük a shop I kívánok kellemes vásárlási élmény!Műszaki adatok : Méret : D*H 10*8 Capacity : 240ml Color : Transparent Heat Ellenállás : -20 ℃~a+150 ℃Csomag Tartalmazza : 1 * bor glass Manual mérési okozhat egy hiba, 1-3 cm-es, ami a normál tartományon belül, köszönöm!A forgatás során a folyamat, olyan tényezők miatt, mint a fény, kamera, kamera, a tényleges színe előfordulhat, hogy a kép némileg eltér a product If bármilyen kérdése van, kérjük e-mail, vagy hagyj egy üzenetet nekünk.Mi lesz az ön számára a legjobb tanács, valamint kielégítő értékesítés utáni szolgáltatás tapasztalat.


Jellemzők

Size:
D*H 10*8
Capacity:
240ml
Color:
Transparent
Heat Resistance:
-20 ℃~a+150 ℃
Package Include:
1 * wine glass:
Manual measurement may cause an error of 1-3 cm, which is within the normal range, thank you! During the shooting process, due to factors such as light, camera and angle, the actual color of the image may be slightly different from the product:
If you have any questions, please email or leave a message to us. We will provide you with the best advice and satisfactory after-sales service experience. :

Termékek a kategóriában

12 inch Ovális Hegyező
  • Új

12 inch Ovális Hegyező

HUF 2940.30

Kialakított, a legjobb minőségű anyagokatBeépített teljesítmény, valamint a tartósság.Elem Csomag Méret : 5.0" L x 5,0 a" W x 5 Modell Szám : EZLD12 Termék Leírás Fekete műan