ZITU ISCHYROS Virág, Kertészeti Ujjú Karja Védelmet a Nők számára a Férfiak a Hüvelykujj Lyuk Hűtés Nap Védő Ujjú

ZITU ISCHYROS Virág, Kertészeti Ujjú Karja Védelmet a Nők számára a Férfiak a Hüvelykujj Lyuk Hűtés Nap Védő Ujjú

HUF 3.00

Összeg

90% Nylon, 10% SpandexVarrat nélküli splicing bezárása.Mosógépben Mosható. 【Elegáns Design】Az egyedi festett tervezése a kert kar ujjú hozzáteszi, egy elegáns, romantikus kapcsolatot, hogy a ruhát, hogy kitűnjön, míg kertészeti, munka, vagy gyakorlása. 【Napvédő】99% - os UV-ray védelem, a sun protection ujjú hatékonyan pajzs a karját a káros hatásait a nap, csökkenti a kockázatot, a leégés, valamint más, a bőr károsodása. 【Lélegző & komfort Anyag】Természetes selyem egészül ki nylon szövet adni bőrt, a stabilitást, a jó érzés.A gazdák ujjú kertészeti nők erős, nedvesség felszívódását, valamint az izzadás képességeit.Hogy a Bőr Érzi, Friss, Nyáron Hűvös. 【Tartós】Az UV ujjú készült, hogy ellenálljon a kopás gyakori használata, az ellenállás, hogy pilling vagy megugrását, nem fakulnak mosás után. 【Széles körű Alkalmazását & Jó Ajándék】Tökéletes kertészkedés, túrázás, futás, golf, kerékpár, stb.A hűtés kar ujjú, hatékony védelmet nyújt.A divat kar ujjú, mint egy ajándék, hogy a család, barátok, hatékonyan működik minden szempontból a karját, bőrvédelem, szükséges szabadtéri kellékek a mindennapi életben. 【Méret】15 cm hosszú, 1 Pár.Egy méret illik Leginkább.


Jellemzők

Termékek a kategóriában

Mentő Kesztyű, S, Piros, PR
  • Új

Mentő Kesztyű, S, Piros, PR

HUF 0.67

43% SzintetikBőr / 15% Spandex / 15% Bőr / 13% Neoprén / 8% Os Gumi / 4% Lycra / 2% KevlarKesztyű, Szemüveg, Fülvédő, Maszk & Ruházat 43% SzintetikBőr / 15% Spandex / 15% Bőr / 1

MSA 10171104 Chinstrap (88128)
  • Új

MSA 10171104 Chinstrap (88128)

HUF 1079.10

3 / 4" poliészter hevederTovább kalapok, sapkák, hogy kopott a fejét stabil ahhoz, hogy ajánlatot nyugalmat, kényelmet.Pántok csatolja a shell a kalap / sapka, könnyen használható.