XFEN 2 Csomag Esetekben a Képernyő fólia Apple Nézni Sorozat 7 Sorozat 8 45 mm, Matt, Kemény Védő Snap on Cover (Tiszta+Tiszta)

XFEN 2 Csomag Esetekben a Képernyő fólia Apple Nézni Sorozat 7 Sorozat 8 45 mm, Matt, Kemény Védő Snap on Cover (Tiszta+Tiszta)

HUF 3.33

Összeg

【Célja a 45mm】Ez az alma nézni az esetben kompatibilis Apple Nézni Sorozat 7 45mm, magas színvonalú védelmi nehéz lökhárító esetben, beépített 9 H edzett üveg kijelző védő fóliaA legtöbb színek alkalmasak mind a férfiak, mind a nők. 【Érzékeny touch & Pontos kivágások】Ultra-vékony pohár (0,3 mm), könnyű alakja megfelel hozzá semmi súlya nem az Apple Óra, fit pontosan képernyőn, funkcionális gombok, kikötők, az óra, maradjon a helyén.Tökéletesen megőrzi a kapcsolatot érzékenység!. 【Anti-semmiből & rázkódásálló 】Készült magas minőségű, anti-semmiből nehéz PC-s dupla-9 H edzett üveg, ez esetben magában foglalja a teljes elülső görbülő széle az iwatch, amely teljes védelmet biztosít az apple nézni elleni ütközések, karcolások, csepp, felszíni olaj foltok a dailylife. 【Könnyen Telepíthető, illetve Változás】Szuper könnyű telepíteni a snap-on design, hogy elkerülje a pántok le először. 【Kérjük, Tipp】Ezek a borítók nem támogatja úszás közben, mert a víz lesz alá szorult esetekben.Ha elfelejtette levenni, akkor töröld le egy ronggyal vagy nedves törlőkendő. 【Célja a 45mm】Ez az alma nézni az esetben kompatibilis Apple Nézni Sorozat 7 45mm, magas színvonalú védelmi nehéz lökhárító esetben, beépített 9 H edzett üveg kijelző védő fólia.A legtöbb színek alkalmasak mind a férfiak, mind a nők. 【Érzékeny touch & Pontos kivágások】Ultra-vékony pohár (0,3 mm), könnyű alakja megfelel hozzá semmi súlya nem az Apple Óra, fit pontosan képernyőn, funkcionális gombok, kikötők, az óra, maradjon a helyén.Tökéletesen megőrzi a kapcsolatot érzékenység!. 【Anti-semmiből & rázkódásálló 】Készült magas minőségű, anti-semmiből nehéz PC-s dupla-9 H edzett üveg, ez esetben magában foglalja a teljes elülső görbülő széle az iwatch, amely teljes védelmet biztosít az apple nézni elleni ütközések, karcolások, csepp, felszíni olaj foltok a dailylife. 【Könnyen Telepíthető, illetve Változás】Szuper könnyű telepíteni a snap-on design, hogy elkerülje a pántok le először. 【Kérjük, Tipp】Ezek a borítók nem támogatja úszás közben, mert a víz lesz alá szorult esetekben.Ha elfelejtette levenni, akkor töröld le egy ronggyal vagy nedves törlőkendő.


Jellemzők

Termékek a kategóriában