A levegő Cső Állítható Közös C02 Gáz Fúvóka Szerelvény Gravírozás Gép Fúvóka Levegő Szelep Csatlakozás Szivattyú Kompresszor(Levegő Cső 6 mm;Szál

A levegő Cső Állítható Közös C02 Gáz Fúvóka Szerelvény Gravírozás Gép Fúvóka Levegő Szelep Csatlakozás Szivattyú Kompresszor(Levegő Cső 6 mm;Szál

HUF 2.00

Összeg

【ZÁRT, a LÉGMENTES】Zárt, a sziklaszilárd, a levegő csövet lehet illeszteni, illetve távolítják el nagyon gyakran 【AJUSTABLE GÁZ ÖSSZEGEK】állítható gáz összegeket,akkor válassza ki a legmegfelelőbb gáz mennyiségben. 【LEVEGŐ CSŐ】csavarja, a lézer fej, helyezze be a levegő cső csatlakozik a pumpa vagy a kompresszor. 【STABIL TELJESÍTMÉNYT】Ha csökkenti a gyúlékony anyagok, mint a bőr, fa, megnő a gáz növeli a forgácsolási sebesség, megakadályozzák a tűz, minőségének javítása, a vágott felület. 【TARTÓS】A fúvóka készült prémium minőségű anyag,tartós, hosszú élettartam.Specifikáció : Anyag : Sárgaréz+Műanyag Set Típus : Levegő Cső 6 mm;Szál Dia.7; Unadjustable /Levegő Cső 6 mm;Menet M5;Állítható/Levegő Cső 6 mm;Menet M6;Állítható/Levegő Cső 6 mm;Szál Dia.7;Állítható/Levegő Cső 8 mm-es;Szál 9.7;Állítható(Opcionális) Csomag Lista : 1*Lézer Gép Gáz Szelep Megjegyzés : Megakadályozza, hogy a füst be a lézer fej feldolgozás során, valamint szennyezni a fókuszálás tükör.Egyébként, a fókuszálás tükör maszatos, ez forró, könnyen tört.Ezért, ha a fúvóka eltömődött, vagy ereszt, azt azonnal ki kell cserélni.


Jellemzők

Material:
Brass+Plastic
Set Type:
Air Pipe 6mm;Thread Dia.9.7; Unadjustable /Air Pipe 6mm;Thread M5;Adjustable/Air Pipe 6mm;Thread M6;Adjustable/Air Pipe 6mm;Thread Dia.9.7;Adjustable/Air Pipe 8mm;Thread 9.7;Adjustable(Optional)
Package List:
1*Laser Machine Gas Valve:
Note:
Prevent the smoke from entering the laser head during processing and contaminate the focusing mirror. Otherwise, the focusing mirror is smeared, it is hot and it is easy to burst. Therefore, if the nozzle is blocked or leaking, it should be replaced immediately.:

Termékek a kategóriában