CRIVERS Hajnyíró gép a Férfiak, Szakmai Borbély Haj Clipper Töltés 5 Sebesség Férfi Szakálla Trimmer hajvágó Gép, Újratölthető Borbély Erős

CRIVERS Hajnyíró gép a Férfiak, Szakmai Borbély Haj Clipper Töltés 5 Sebesség Férfi Szakálla Trimmer hajvágó Gép, Újratölthető Borbély Erős

HUF 2.00

Összeg

【 Minőségi Pengék 】 Vezeték nélküli Professzionális hajnyíró gép felszerelt szuper éles pengék, hogy maradjon éles, hosszú ideig anélkül, hogy húzza a hajátMindegy, hogy a vágás a haj, szakáll, az arc, a pajesz, vagy a test, haj körül a frufru, valamint a fül, könnyen beállíthatja a fésűt, hogy a megfelelő magasságban, hogy a kívánt eredményt. 【Nagy Sebességű Motor, Hatékony Vágás】A nagy sebességű motor belsejében a férfiak haja vékonyabb, forog a szuper gyors, lehetővé téve a lapátok, hogy oda-vissza mozognak, gyorsabban, hogy a berendezés haj egyenletesen, szépen.A nagy teljesítményű meghajtó elektromos haj clipper gyorsan befejezi a különböző vágási munkákat.Tedd, szépség, vagy frizurát magadnak, vagy a családi otthon. 【LED Digitális Kijelző, Vezeték nélküli Design】A haj clipper LED digitális kijelző mutatja a töltés állapotát, töltöttségi jelzése.Ne aggódj a haj clipper fogytán az energia használat közben, a LED-es kijelzőn megjelenik a maradék energiát a haj clipper, hogy figyelmezteti önt, hogy töltse az időt.Ne aggódj találni egy dugót, ez a clipper a vezeték nélküli, így lehet hajat vágni sehova!. 【GYORS TÖLTÉS】A beépített újratölthető lítium-ion akkumulátor a szakmai haj trimmer, a férfiak használható hosszú ideig a teljes feltöltés után gyorsan.A vezeték nélküli kialakítás lehetővé teszi az on-the-go használja, így ideális az utazáshoz. 【FÉRFIAK AJÁNDÉK & ÉLETTARTAM GARANCIA】Ez ápolás trimmer egy nagy ajándék férfiak, apák, férjek, barátok, fiaink.Mi is ez a haj vágás trimmer élettartam garancia.Specifikáció : Termék típus : elektromos haj clipper Feszültség teljesítmény : 110-240 V Töltési idő : körülbelül 3 óra( lehet használni mind a töltés, majd csatlakoztassa) Penge anyaga : Titán ötvözet blade Instructions1. Nyomja meg a kapcsolót kapcsolja be a haj clipper. Vágjuk a szőr mentén a fejét, hogy megfelelő hosszúságú.Ne használja a haj clipper az ellenkező irányba, különben okozhat trimming3. Nyomja meg a kapcsolót kapcsolja ki a haj clipper csomaglista haj trimmer*1 Fésű 3/6mm*1 Fésű 9/12mm*1 Tisztító kefe*1 töltő kábel*1 Alufelni Tartós Vágó Head30°akut - szög forgácsolási technológia, a penge sima, éles, illetve a 30° vágási szög nagyban javítja a vágás hatékonyságát.Cserélhető Limit Fésű Az intim limit comb, felszerelt limit combs különböző hosszúságú lesz egy fodrász, egy pillanat.


Jellemzők

Product model:
electric hair clipper
Voltage power:
110-240V
Charging time:
about 3 hours( can be used for both charging and plugging)
Blade material:
Titanium alloy blade
Instructions:
1. Press the switch to turn on the hair clipper.:
2. Cut the hair along the head to an appropriate length.:
Do not use the hair clipper in the opposite direction, otherwise it may cause trimming:
3. Press the switch to turn off the hair clipper:
Packing List:
hair trimmer*1:
Comb 3/6mm*1:
Comb 9/12mm*1:
Cleaning brush*1:
charging cable*1:
Alloy Durable Cutter Head:
30°acute- angle cutting technology, the blade is smooth and sharp, and the 30° cutting angle can greatly improve the cutting efficiency.:
Replaceable Limit Comb:
The intimate limit comb, equipped with limit combs of different lengths, becomes a hairdresser in one second.:
Exquisite Appearance Design:
It is designed according to the ergonomic grip, so that it will not be tired for a long time. Cut hair styling conveniently and quickly. :

Termékek a kategóriában