Hztyyier 6db Hal Patron Csere Aktív Szén Szűrő Akváriumi Szűrő Pamut Kis Hal Akvárium Szűrő Más Tenyésztési Kellékek

Hztyyier 6db Hal Patron Csere Aktív Szén Szűrő Akváriumi Szűrő Pamut Kis Hal Akvárium Szűrő Más Tenyésztési Kellékek

HUF 1259.10

Összeg

Könnyen kezelhető : csak öblítse le hideg vízzel, hogy távolítsa el a festéket, majd helyezze be a szűrőt Akvárium csere másodpercKönnyű Pótolni : Ez a hal Akvárium szűrő pamut könnyű cserélni, könnyű telepíteni, illetve ne szerelje szét, ez biztosítja, hogy a tiszta víz forrása a hal Akvárium.Aktív Szén Szűrő Pamut : A Pamut filter választja, kiváló minőségű pamut filter, aktív szén anyag, amely biztonságos, tartós használata.Szűrés Maradvány : a szűrő Pamut lehet használni, hogy elfog-maradvány, hal szermaradvány, idegen anyag adszorpciós, stb.Változás Rendszeresen : A legjobb szűrés, cserélje ki a szűrőt, Pamut szükség szerint minden 2-4 hét.Specifikáció : Elem Típus : Szűrő Cotton Material : Pamut Filter + Aktivált Carbon Weight : Kb.6 oz Product Méret : Kb.2in Package Lista : 6 x Szűrő Cotton Note : 1. Kérem, engedje meg, 0-1 hüvelyk hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.


Jellemzők

Item Type:
Filter Cotton
Material:
Filter Cotton + Activated Carbon
Weight:
Approx. 101g / 3.6oz
Product Size:
Approx. 135x55mm / 5.3x2.2in
Package List:
6 x Filter Cotton:
Note:
1. Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Termékek a kategóriában

Rena API Bio Kémia Csillagok
  • Új

Rena API Bio Kémia Csillagok

HUF 0.67

API BioChem Csillagok gyorsan létre a biológiai szűrő az akvárium, a 4szer nagyobb a felülete, mint a kerámia gyűrűk, gyors, masszív bakteriális kolonizációSoha nem kell cserél