S a GYŐZELEM JELKÉPE Len lapos Lapos 1 Darab-Kő Mosott francia Len ágyneműre, nagyméretű,Puha, Lapos Felső Lap nem Lélegző(108x102,Karamell)

S a GYŐZELEM JELKÉPE Len lapos Lapos 1 Darab-Kő Mosott francia Len ágyneműre, nagyméretű,Puha, Lapos Felső Lap nem Lélegző(108x102,Karamell)

HUF 3.00

Összeg

?【SZÖVET】 : A szövet Oeko-Tex Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkezikVászon egyedi szövet jó hygroscopicity, ami hozhat megnyugtató érzés egy páratlan alvás. ?【MÉRET&SZÍNEK】 : Csak olyan 1 lapos Lapos,QUEEN Méretű Lapos Lap : 90"x102",KING Size lapos Lapos : 108"x102",vannak Különböző szilárd színek,egyszerű, nagylelkű, anélkül, hogy elveszítené az értelemben, design.Ez a funkció megkönnyíti, hogy megfeleljen a különböző stílusú szobák.Ez is egy jó választás, mint egy ajándék a fesztivál,születésnapi évforduló. ?【HASZNÁLJA UTASÍTÁS】 : Gépben mosható,Mosás alatt 60℃.Ne használjon mosószert tartalmazó fehérítő.Szárítható, közepes lángon .Mosd meg a hasonló színek,Mosni, sötét színű, külön-külön. ?【CSOMAG】CSOMAG : Csomagolva, Vászon zsák, amely gyűjthető,újrafelhasználható és környezetbarát.Puha Vászon anyag,kiváló minőségű, szép csomagot. ?【Előnyei Textília】Vászon az egyik a természetes anyagok az emberi egészségre.Ez az előnye a gyors nedvesség felszívódását, majd engedje el, jó hőelvezetés, lélegzet-képesség.A vászon anyag kényelmes、lélegző, tartós.A vászon melegen tart csípős éjszaka, hideg, meleg éjszaka. ?【SZÖVET】 : A szövet Oeko-Tex Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkezik.Vászon egyedi szövet jó hygroscopicity, ami hozhat megnyugtató érzés egy páratlan alvás. ?【MÉRET&SZÍNEK】 : Csak olyan 1 lapos Lapos,QUEEN Méretű Lapos Lap : 90"x102",KING Size lapos Lapos : 108"x102",vannak Különböző szilárd színek,egyszerű, nagylelkű, anélkül, hogy elveszítené az értelemben, design.Ez a funkció megkönnyíti, hogy megfeleljen a különböző stílusú szobák.Ez is egy jó választás, mint egy ajándék a fesztivál,születésnapi évforduló. ?【HASZNÁLJA UTASÍTÁS】 : Gépben mosható,Mosás alatt 60℃.Ne használjon mosószert tartalmazó fehérítő.Szárítható, közepes lángon .Mosd meg a hasonló színek,Mosni, sötét színű, külön-külön. ?【CSOMAG】CSOMAG : Csomagolva, Vászon zsák, amely gyűjthető,újrafelhasználható és környezetbarát.Puha Vászon anyag,kiváló minőségű, szép csomagot. ?【Előnyei Textília】Vászon az egyik a természetes anyagok az emberi egészségre.Ez az előnye a gyors nedvesség felszívódását, majd engedje el, jó hőelvezetés, lélegzet-képesség.A vászon anyag kényelmes、lélegző, tartós.A vászon melegen tart csípős éjszaka, hideg, meleg éjszaka.


Jellemzők

Termékek a kategóriában